An Unbiased View of مزاج سوداوی
An Unbiased View of مزاج سوداوی
Blog Article
اخلاط اربعه که شامل صفرا، دم، بلغم و سودا میشود، از نظر گرمی، سردی، خشکی و رطوبت با هم تفاوت دارند.
تعادل بین چهار خلط دم، صفرا، بلغم و سودا به حفظ سلامتی کمک میکند. اما گاهی اوقات، به دلیل سبک زندگی نادرست یا در اثر مصرف بعضی از غذاها مقدار یکی از این خلطها بیش از اندازه در بدن افزایش مییابد که این امر مشکلات زیادی را به همراه دارد.
غذاهایی که بلغمی ها نباید مصرف کنند، شامل انواع لبنیات همچون شیر و ماست، ترشی، شور، گوشت گاو و گوساله (چون طبع سرد هستند)، عدس، قارچ، سیب زمینی، گوشت سفید یعنی مرغ و ماهی (به خصوص برای روماتیسمیها)، میوه ترش و نرسیده، جو برای مثال در سوپ جو یا نان جو، لیمو شیرین، خیار، نارنگی، کیوی، نسکافه و قهوه و چای، کره گیاهی، روغن نباتی، برنج، نوشابه، سوسیس و کالباس و.
لیست کامل این مواد غذایی را می توانید در مقاله رژیم غذایی افراد سودا مزاج ببینید.
مفاصل: کسانی که بلغم در مفاصل آنها افزایش یافته است، در معرض ابتلا به آرتروز و روماتیسم قرار دارند.
سلام اگه کسی بیشتر علائم را داشت و پزشک مراجعه نکرد ،استفاده ازخوردن قرص بلغم براش ضرر داره؟
سلام من پوست سفید موهای مشکی و تارهای زخیمی دارم قبلاخیلی سرمایی بودم وترشی و غذاهای سرد اذیتم میکرد ولی بعد از زایمانم خیلی گرمایی شدم و معده درد ندارم ولی ریزش مو زیادی گرفتم که باعث کم پشتی موهام شده الان نمیدونم طبعم سرده یا گرم برای درمان ریزش مو چیکار کنم با تشکر
از روی علائم شاید پاسخ جواب شما مثبت باشد اما برای شناخت سوء مزاج کلی بدن و اندام ها باید به پزشک طب سنتی مراجعه کرد چرا که کار آسانی نیست و نیاز به تبحر دارد.
شیر و خرما طبع گرمی دارند که من با مصرف آنها جوش میزنم باید چه کار کنم؟
سلام علیکم شب بخیر آیا کمردرد و بوی بد دهان میتواند به علت غلبه بلغم یا سودا در معده باشد
پاسخ به زهرا من ۴۸ سالمه رفتم دکتر دارو گیاهی و تشخیصش بلغم بود بخاطر شکم و پهلو بزرگ از طرفی هم صبحا خلط پشت گلو دارم و اگرم سردی بخورم یا نفخ دار معدم شروع میکنه به تورم ورنج میبرم قبلا نداشتم در ضمن سنوگرافی انجام دادم گفتن کبد چرب دارم .یائسه هم شدم دوسال هست
دمنوشهای گیاهی بسیار متنوع و گسترده هستند. در این بین دمنوشها ترکیبی که خود از ترکیب دو یا چند دمنوش تهیه میشوند، به تنوع هر چه بیشتر دمنوشها کمک میکنند. دمنوشهای ترکیبی خواص و فوایدی بیشتری داشته و در بیشتر موارد طعم آنها هم خوش آیندتر است.
از دیدگاه طب سنتی، بدن انسان از عناصر اربعه (آب، خاک، هوا و آتش) ساخته شده است و با اخلاط اربعه (صفرا، دم، بلغم و سودا) کنترل میشود. وقتی غذا در بدن هضم و جذب میشود، اخلاط اربعه را تولید میکند که باعث رشد اندامها و بازسازی اعضای آسیب دیده میشوند و امکان حرکت کردن را برای انسان فراهم میکنند.
بلغمی بودن به خودی خود برای بدن بد نیست. اما زمانی که میزان بلغم در get more info بدن افزایش یابد و در اندامهای مختلف تجمع یابد، مشکلات متعددی از جمله اختلالات گوارشی، اضافه وزن و… ایجاد میشود. این حالت در طب سنتی به غلبه بلغم مشهور است و راههای مختلفی برای رهایی از آن وجود دارد. یکی از محبوبترین راههای درمان غلبه بلغم، استفاده از داروی ضد بلغم یا بلغم زدا است.